Skip to content

Over Beau

Maak kennis met Beau, onze bedrijfsapplicatie – een alles-in-één communicatietool die je in contact houdt met jouw huishoudhulp. Deze treedt op als digitaal beheerder en coördineert de communicatie tussen klanten, consulenten en de huishoudhulp. Beau wordt voortdure nd voorzien van nieuwe digitale content, zodat alle partijen toegang hebben tot de actueelste informatie.

Vandaag leven we in een tijd waarin alles met elkaar verbonden is, en digitalisering wordt meer en meer geïmplementeerd in het dagdagelijkse leven. Daarom hebben we Beau ontwikkeld.

Daarbij hechten we meer dan ooit belang aan onze bedrijfswaarden: 

  • We worden opgemerkt door op een positieve en constructieve manie aandacht te besteden aan anderen. Aan de ene kant zal Beau ruimte hebben voor complimenten, goed nieuws, maar ook voor tips en opbouwende kritiek. Anderzijds wordt er meer tijd vrijgemaakt om de huishoudhulp beter te kunnen begeleiden.
  • Energie delen en opwekken met alle betrokken partijen is ook een belangrijk kernbegrip. Beau gaat voor alle gebruikers (klanten, huishoudhulpen, consulenten) een toegevoegde waarde leveren zodat we de samenwerking met enthousiasme voort kunnen zetten en optimaliseren.
  • We gebruiken graag de best onderbouwde tools op de markt en systemen waarop u kunt vertrouwen om gefundeerd werk te doen. Met Beau willen we ons onderscheiden in een competitieve markt. Lange tijd achter de schermen werkte wij samen met diverse partners voor de best mogelijke app te ontwikkelen.
  •  En niet in het minst hechten wij veel belang aan het hartelijk omgaan zowel met onze huishoudhulpen als onze klanten. We geven om onze mensen, en we willen tijd creëren om de persoonlijke banden te verbeteren, om voor iedereen de beste oplossing te kunnen voorzien. Meer dan ooit zijn jullie (klanten en huishoudhulpen) welkom bij jullie consulenten op kantoor voor een koffie en een warme babbel.
Beau-app

Onze gebruiksmogelijkheden

Beau-app

Prestaties

Jouw prestaties zullen vanaf heden op dagelijkse basis worden geregistreerd in de app, waardoor jouw consulent van elke wijziging onmiddellijk op de hoogte wordt gebracht.

Beau-app

Je vakantie en verlof

Alle vakantie (betaald verlof, klein verlet, gewettigde afwezigheid,…) dient steeds aangevraagd te worden via een formulier op de app.

Beau-app

Bel uw kantoor

Door op het icoontje te klikken, verschijnt meteen het telefoonnummer van jouw kantoor. Je belt niet via de app (dus niet met Wi-Fi of 4G), maar wel met jouw telefoon en dus via jouw abonnement of pre-paid-kaart.

Beau-app

Contacteer uw consulent

Alle vragen of meldingen die niet dringend zijn, kunnen steeds via de app gesteld worden aan jouw consulent. Vanaf heden vermijden we vragen via SMS, mail, WhatsApp, Facebook,… Jouw consulent (of vervangend consulent) zal jou steeds binnen 1 werkdag een antwoord bezorgen.

Beau-app

Contacteer uw klant

Alle vragen of berichten aan jouw klant (of van jouw klant) verschijnen op het prikbord. Je hebt per klant een apart prikbord. De klant kan via deze manier ook zijn vragen of takenlijstjes doorgeven. De consulent kan deze gesprekken raadplegen, maar zal ze niet standaard opvolgen.

Beau-app

Ziekte

Bij ziekte dien je telkens eerst jouw consulent te verwittigen. Later kan je in de app snel en gemakkelijk jouw ziektebriefje uploaden.

Beau-app

Melding incident

In het geval van een incident (arbeidsongeval, schadegeval, discriminatie op het werk,…) contacteer steeds zo snel mogelijk jouw consulent. Die kan jou verder begeleiden in het invullen van de nodige online formulieren inzake schade of arbeidsongeval.

Beau-app

Afwijkende starttijden

Is er een aanpassing in jouw dagplanning? Dan kan je deze hier invullen.

FAQ

Most frequent questions and answers

Contact

⚡️ DigiViking ⚡️

Contacteer ons

Adres

Herkenrodesingel 8D, 2.01
3500 Hasselt

E-mail

hallo@blinkhome.be

Ontwikkeld door:

nl_BENL